Miljoenen pc-gebruikers haasten zich in 2020 voor gratis Windows-bescherming

Als u een Windows-pc of -laptop heeft kunt u zich vandaag gratis beschermen in minder dan 2 minuten…

De populariteit van de nieuwe Windows-beveiliging groei snel en al meer dan 1 miljoen mensen hebben hun computers beveiligd in de eerste weken van 2020.

Met een wereldwijde pandemie die de wereld overspoelt, profiteren cybercriminelen van deze kwetsbare tijden door nieuwe phishing-zwendel, malware en nep-websites te creëren om u onverwacht binnen te lokken.

Gelukkig zijn de meeste pc-eigenaren zich eindelijk bewust van de verhoogde risico’s van onbeschermd gebruik van het internet en zijn ze begonnen met het nemen van maatregelen voordat het te laat is.

Waarom heb ik deze beveiliging nodig?

De meeste mensen denken dat een virus hun computer alleen maar langzamer maakt, dit is waar, maar hackers ontwikkelen een virus om geld aan u te voordienen, het langzamer worden is een bijproduct.

Een virus kan je e-mailadres, wachtwoorden, creditcardgegevens, thuisadres en zelfs je familiefoto’s naar een hacker sturen.

Daarna gaat de hecker die verkopen op het dark web, (de Bol.com voor criminelen) om gelijkgestemde oplichters uit om een snelle bok te maken ten koste van het vernielen van iemands leven.

Meer dan 10 miljoen mensen zijn al beschermd…

Het veiligst is realtime bescherming, het scannen van cloud-bestanden en het blokkeren van websites, het is een goed idee om een wachtwoordmanager te hebben, en veilig surfen op het web.

Deze gratis Windows beveiligingsapplicatie combineert dit alles in één en het duurt minder dan 2 minuten om deze op te zetten!

Het zal niet enkel verborgen virussen en malware verwijderen die mogelijk op je computer sluimerend aanwezig zijn, maar ook je online privacy waarborgen en je beschermen wanneer je Internetbankiert.

De volledige Security Suite bevat ook een systeemtune-up tool om uw browsers te ontdoen van tracking cookies en helpt u om alles vrij te maken om ervoor te zorgen dat uw apparaten steeds sneller en efficiënter werken.

Waarom is de bescherming zo veilig?

De app gebruikt de nieuwste technologie om u 24/7 te beschermen. Waardoor het alle bedreigingen direct blokkeert voordat ze de kans krijgen om je computer te infecteren.

Als u per ongeluk op een link in een e-mail klikt of een besmette pagina laadt, zal het alle dreigingen real-time analyseren en blokkeren zodat u uw computer niet hoeft te herstellen.

Het mooie is de supersnelheid. Vroeger wilde een virusbescherming je computer nog wel eens vertragen, maar dit doet het tegenovergestelde. U merkt niet dat het werkt.

Hoe krijg ik meteen gratis bescherming?

Als uw computer werkt op Windows XP, Vista, 7 of 10, kunt u uw gratis antivirus bescherming downloaden.

Stap 1: Selecteer de onderstaande knop voor uw gratis download.

 

Stap 2: Volg de instructies op het scherm om in te stellen

 

Stap 3: Activeer uw gratis TotalAV en verwijder schadelijke dreigingen of virussen onmiddellijk.